Despre noi

LEGION GUARD

Suntem o companie de securitate fondată în 1991 și axată pe necesitățile clienților și angajaților noștri. Avem o echipă diversificată de agenți de securitate profesioniști, licențiați și certificați, care sunt gata să protejeze persoane, bunuri,  proprietăți. Suntem întotdeauna acolo unde e nevoie de profesioniști, pentru a ajuta, pe întreg teritoriul României.

În lumea de astăzi, întreprinderile și organizațiile se confruntă adesea cu o criză masivă în asigurarea unui mediu sigur pentru clienți, active, angajați, vizitatori și chiriași. Provocările apar în numeroase tipuri de amenințări, cum ar fi activitățile criminale, perturbarea afacerilor, pierderea proprietății, daune, violența la locul de muncă, atacurile teroriste, neasumarea răspunderii și orice alte probleme care pot amenința siguranța unui business. Dacă aceste probleme sunt lăsate nerezolvate, pot duce la pagube imense companiei și reputației dumneavoastră.

Din fericire, există Legion Guard – o companie de securitate de top din România, care poate asigura o protecție maximă afacerii dumneavoastră.

DE CE LEGION GUARD?

Suntem o companie de securitate axată pe necesitățile clienților și angajaților noștri.

PESTE 27 ANI DE EXPERIENȚĂ

Legion Guard este o companie de securitate licențiată cu peste 27 ani de aplicare a legii, timp în care ne-am câștigat o reputație impecabilă oferind servicii excelente clienților.

AGENȚI DE SECURITATE SPECIALIZAȚI

Avem o echipă diversificată de agenți de securitate profesioniști, licențiați și certificați, care sunt gata să protejeze persoane, bunuri,  proprietăți.

GAMĂ VARIATĂ DE SERVICII DE SECURITATE

Suntem o companie de securitate axată pe necesitățile clienților noștri, putând crea servicii personalizate pentru aceștia.