Despre noi

SECURED SR

Suntem o companie de securitate axată pe necesitățile clienților și angajaților noștri. Avem o echipă diversificată de agenți de securitate profesioniști, licențiați și certificați, care sunt gata să protejeze persoane, bunuri,  proprietăți. Suntem întotdeauna acolo unde e nevoie de profesioniști, pentru a ajuta, pe întreg teritoriul României.

În lumea de astăzi, întreprinderile și organizațiile se confruntă adesea cu o criză masivă în asigurarea unui mediu sigur pentru clienți, active, angajați, vizitatori și chiriași. Provocările apar în numeroase tipuri de amenințări, cum ar fi activitățile criminale, perturbarea afacerilor, pierderea proprietății, daune, violența la locul de muncă, atacurile teroriste, neasumarea răspunderii și orice alte probleme care pot amenința siguranța unui business. Dacă aceste probleme sunt lăsate nerezolvate, pot duce la pagube imense companiei și reputației dumneavoastră.

Din fericire, există Secured SR – o companie de securitate de top din România, care poate asigura o protecție maximă afacerii dumneavoastră.

DE CE SECURED SR?

Suntem o companie de securitate axată pe necesitățile clienților și angajaților noștri.

O VASTĂ EXPERIENTA ÎN PAZĂ ȘI PROTECȚIE

Secured SR  este o companie de securitate licențiată cu o îndelungată experiență în aplicarea legii, timp în care ne-am câștigat o solidă reputație oferind servicii impecabile  clienților.

AGENȚI DE SECURITATE SPECIALIZAȚI

Avem o echipă diversificată de agenți de securitate profesioniști, licențiați și certificați, care sunt gata să protejeze persoane, bunuri,  proprietăți.

GAMĂ VARIATĂ DE SERVICII DE SECURITATE

Suntem o companie de securitate axată pe necesitățile clienților noștri, putând crea servicii personalizate pentru aceștia.